ROBEX Automatizări S.R.L.

410025 Oradea, România
Strada Republicii nr. 26, Cam. 3, Ap. 8

E-mail*: support@robexrom.ro

Telefon: +40 72 776 2392

Fax: +40 35 945 9619

WFWG - Water Flow Working Group

 

Stimate Partener!

 

Avem plăcerea de a vă informa că ROBEX Automatizări S.R.L. a pornit sistemul său de newsletter având ca subiect principal tehnologiile de măsurare a apelor uzate şi a apelor potabile

Cu ajutorul acestor buletine informative dorim să vă ţinem la curent cu noutăţile noastre în domeniul nostru de activitate. Dorim să vă prezintăm în mod regulat exemple de aplicaţii, actualizări a produselor şi a experienţelor noastre în domeniu.

Dorim ca în viitor newletter-ul nostru să vă fie a sursă de informaţii utile, nu dorim să vă încărcăm cu marketing.

Dacă sunteți interesat în oricare dintre newsletter-ul nostru sau pur și simplu doriți să găsiți o soluție la o problemă specifică, vă rugăm să ne contactați cu încredere.

 

Cu stimă,

Echipa ROBEXDetectarea precipitaţiilor cu pluviometrul de la NIVUS

2017.03.27.

În luna aceasta dorim să vă prezentăm pluviometrul produs de NIVUS GmbH.

Pluviometrul detectează precipitația lichidă (ploaie) căzut pe sol. Modelul cu încălzire integrată detectează şi precipitaţiile solide (zăpadă sau grindină) de asemenea.

 

 

Măsurarea se bazează pe principiul de scalare cu autodescărcare, unde un releu Reed eliberează un puls la fiecare 0.1 mm de precipitaţie. Acest puls este trecut pe un contor extern sau poate fi direcționat către un PLC cu scopul înregistrării datelor. Pentru operarea în timpul iernii este disponibilă modelul RM 202, cu încălzire controlată electronic alimentat de la o sursă de alimentare externă. Corpul pluviometrului este fabricat din oţel inoxidabil şi este dotat cu o sită de prevenire a poluării colectorului de precipitaţie cu frunze, excremente de păsări şi etc.

Fişa tehnică a produsului poate fi descărcat de aici: Pluviometru.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați cu încredere!